08 november 2006

Israel mördrar igen

"Det var det värsta jag har sett. Ben, huvuden och händer låg strödda över gatan." 18 civila dödades, de flesta av dem låg och sov. Det skedde i natt i en Israelisk artilleriattack riktat mot bostäder i Beit Hanun i Gaza.

Det är inte första gången och inte sista. Ser man inte att det ingår i ett långsamt, helvetiskt utrotningskrig så är man blind för verkligheten. Det händer igen och igen, igen, igen, igen, igen, igen, igen, igen, igen, igen, igen, igen, igen, igen, igen, igen, igen, igen, igen, igen, igen, igen, igen, igen, igen, igen, igen, igen, igen, igen, igen, igen, igen, igen, igen, igen, igen, igen, igen, igen, igen, igen, igen, igen, igen, igen, igen, igen, igen, igen, igen, igen, igen, igen, igen, igen, igen, igen, igen, igen, igen, igen, igen, igen...

Det bildar ett mönster. En stat utrotar ett folk, en steroiddopad ockupationsmakt terroriserar ett redan söndertrasat samhälle med ständigt nya blodbad för att driva fler människor på flykt. Så kommer det att se ut tills världen fördömer och isolerar den Israeliska mordmaskinen. Fram tills dess sker det, hur mycket våldet än beklagas av utrikesministrarna, med omvärldens tysta medgivande.

Under den period som länkarna härovan sträcker sig över inträffade en (1) självmordsbombning inne i Israel. Det är så proportionerna ser ut.

Andra bloggar om: , , ,

15 kommentarer:

Anonym sa...

Ett mycket bra och tydligt talande exempel!
Ambitiöst jobbat!!

Anonym sa...

Wow... måste tagit sjukt lång tid att klistra in alla länkar. Bra jobbat. Verkligen talande.

Anonym sa...

Jag tycker också; det är ett bra inlägg mot Israels attacker. Men det är ett inlägg för en sida i en konflikt - det finns mer att säga. En iaktagelse från ett annat håll är att inlägget bekräftar att Israels strategi fungerar. De har alltså lyckats fått ner antalet själmordsattacker och vill nu få ner antalet granat- och raketattacker?

Anonym sa...

Israels strategi är att krossa palestinierna ekonomiskt och moraliskt, genom ockupation, blockad, terror och systematiska mord. Förklara gärna på vilket sätt detta "fungerar" och hur det ersätter en rättvis fred med det folk man drivit bort, och fortsätter att driva bort, från sina hem.

Anonym sa...

Om målet med strategin är att krossa palestinierna är den ett misslyckande - de är långt ifrån krossade. Iaktagelsen var: Strategin fungerar på det sättet att det varit en enda självmordsattack under perioden. Och det står i blogginlägget. Och frågan i min tidigare kommentar var: Syftar Israels attacker nu till att få bort de palestinska granat- och raketattackerna?

Den där typen av militär strategi kan absolut inte ersätta en rättvis fred.

Anonym sa...

Precis Israel skall lägga ner vapen. Så att Iran tillsammans med Hamas och Hizbollah kan driva alla judar ut i havet.

Helvetiska mordmaskiner är de som ställer sig på naziislamisternas sida. Inte vi som står för judarnas rätt att få existera och ha ett eget land

Erik Berg sa...

anonymous #1: ja, muren har minskat attacker inne på israelisk mark, men i gengäld har den gett syre åt intifadan. Inte heller från ett Israeliskt perspektiv, annat än mycket kortsiktigt, kan strategin därför sägas vara lyckad.

marcus: "Helvetiska mordmaskiner" är den som medvetet och systematiskt terroriserar och mördar en civilbefolkning. Det gäller förstås oavsett om det är islamister, västgötar eller israeler. I den här konflikten är det Israel som förtjänar det epitetet.

Anonym sa...

Om du tror att de håller på med ett medvetet folmord så måste du ju vara dum i huvudet. Israel HAR dragit sig tillbaka från Gaza. Men raketattackerna slutade inte och Israelerna gick in igen...

Anonym sa...

Palestinierna och världen utanför förstår exakt vad som händer när Israel gör en strategisk reträtt från Gaza, som hålls under fortsatt militär blockad och mordterror, och samtidigt ökar takten i övertagandet av östra Jerusalem och Västbanken. På vilket sätt är detta schackdrag i det pågående nedbrytningskriget mot palestinierna ett steg mot en rättvis fred?

Isak BK Aasvestad sa...

Och du tror inte orsaken till att palestinerna bara har lyckats med een självmordsattack på sistone kan ha något att göra med "den rasistiska apartheidmuren" [sic!]?

Anonym sa...

Bra skrivet!

Men som de flesta bloggare i saken får du finna dig i att sitta barnvakt bland kommentarerna.

För så fort något skrivs om den sionistiska apartheidstatens folkmord så dyker dess ljusskygga eller öppet fascistiska anhängare upp, antingen anonymt i spamform eller som "Christian BK Aasvestad " "Wasserman" "Alexander Berman" etc osv.

Priset för att upprätthålla den rena judiska apartheidstaten och den västliga terrorenklaven Israel, en minst sagt ovälkommen anakronism och skamfläck i modern tid, är miljarder av amerikanska skattepengar och massförstörelsevapen utan vilka den överhuvudaget inte skulle existera en dag.

Priset är också förutom ett ständigt utrotningskrig på Palestinier och Libaneser "kriget mot terrorismen" dvs. ockupationerna av apartheidregimens grannstater och förutom ett gigantiskt antal mördade människor i dessa länder, ett ökat krav på kanonmat från västmakterna för att upprätthålla dessa oroshärdar som sådana.

Lasse Wilhelmsson en svensk-judisk anhängare för fred på lika villkor och antisionist skriver om apartheidstatens parasitära ideologi och dess konsekvenser på en hel värld.

Israel är inte intresserad av fred detta motsägs av sionismen självt som förbjuder all form av samexistens med vad den betraktar som "icke-människor".

Isak BK Aasvestad sa...

Men du är inte en anonym spammer, "Mika"?

Och när det handlar om "fascistiska anhängare" så kan man ju fråga sig med vilken rätt du placerar det epitet på andra medan du själv hyllar Putin och hans autoritära regim.

Anonym sa...

Är du och hatar judar här också, Mika. Tröttnar du aldrig på att hata?

Anonym sa...

" Anonymous said...

Är du och hatar judar här också, Mika. Tröttnar du aldrig på att hata?"

Du måste lära dig att förstå att kritik mot Israels terror inte är judehat.
Förbannade jävla idiot.

Anonym sa...

Love, peace and understanding!