22 april 2009

Major Fuck Up resulterar i ökat omvandlingstryck

Ehrm. Jag råkade radera halva blogger-temat under eftermiddagen utan att ha en sparad version att återgå till. Det är i klantighetsgrad i paritet med att av misstag formatera hårddisken när planen var att tina en minestronesoppa (har jag dock aldrig gjort). Och det är nästan lika amatörmässigt som att som regering passivt åse hur en extern kris slår igenom i svensk massarbetslöshet.

I valet mellan att lägga mig ner i ruinerna av min blogg och domna bort eller att ta kampen för att stanna kvar på nätet (de ska inte få besegra mig, mina egna misstag!) valde jag att tillsist uppdatera mig till nya Blogger istället, så nu har Approximation fått lita nya kläder. Och lite widgets och grejer, det var på tiden. Något wordpressande eller dylikt blir det dock inte, jag stannar kvar på den här adressen. Blogger4Life! Eller tills nästa krasch.

Åh ja, hela min länklista försvann också. Jag har naturligtvis en kopia från google cache men tänkte avvakta lite med att lägga in länkarna igen tills jag kommit fram till om detta är ett lämpligt tillfälle (en så kallad "kris") att vidta obekväma åtgärder och renodla länkandet lite.

Nu var det ju inte det här jag skulle göra idag.

2 kommentarer:

job sa...

men wordpress är ju inte lika suuuunkigt

Erik Berg sa...

Sunkigt is beautiful!